Fullkomlig avsaknad av lokalsinne

Så jag skulle ta en lång joggingrunda mest för att det var ett tag sen och för att jag gillar det. Men den blev längre än tänkt då jag sprang fel gång på gång, jag hade tänkt springa 15 km, men med det gick det ju som det gick. Slutade på 17.7 istället.

Jag tänkte prova på Fålehagen, så jag joggar upp för berget och hamnar i villakvarteret där jag sedan joggar runt i 3 km innan jag hittar Fålehagen, sen ger jag mig ut på 5 km slingan, tänkte ta den och sen den på 2 km, men jag sprang fel spår och efter att ha sprungit denna vita slinga (kanske borde jag ha fattat att den blåa slingan borde vara blåmarkerad…) i 5 km och 700 m fattar jag att jag är ute och cyklar och vänder.

Sen svänger jag av den och fortsätter längs en grusad bilväg tills jag stöter på en kvinna som jag frågar om vägen, inte fasen kan jag springa rätt sen heller utan springer fel igen…!

Sen så hittade jag lyckligtvis ut ur skogen och hem men int förän jag vänt mer än en gång eftersom jag inte kunde minas hur jag kom dit från början…
Så efter denna roman så ska jag bara skriva att det kändes bra men var lite tungt i benen, märktes att det var ett tag sedan.

Men hör och häpna, jag har faktiskt A i orientering. Även om min orientering går ut på att stanna läsa kartan, rusa som fan åt fel håll, stanna läsa kartan, rusa som fan åt andra hållet…

DSC_0255

2 tankar om “Fullkomlig avsaknad av lokalsinne

Lämna en kommentar